Juwelier Antwerpen

juwelier antwerpen
Juwelen doen je stralen, vormen de final touch bij je nieuwe outfit en vormen de blinkende bling bling waar elke vrouw wel van houdt en van droomt. Vrouwen verdienen ook juwelen om hun flamboyante flair extra in de verf te zetten. Di Amore is een juwelier in Antwerpen die als gevestigde waarde de taak op zich heeft genomen om de mooiste juwelen te ontwerpen en u zo de kans wilt geven om te schitteren en te stralen en om die droom waarheid te maken. In het hartje van de juwelenstad bij uitstek werpen ze zich elke dag op het creëren van de meest unieke juwelen en gaan ze hiervoor geen uitdaging uit de weg. Bij deze juwelier Antwerpen kiest u niet uit een vast assortiment aan juwelen, maar kiest u zelf uw juweel. U bent aan zet en bepaalt het hoe en het wat van het juweel dat u in gedachten had. Met onze professionele feedback en input ontstaat een interessante mix van ideeën die zonder twijfel in een magisch topjuweel resulteert.

Met aandacht voor uw wensen en behoeften

Wij van Di Amore zetten ons vervolgens achter de werktafel en dan kan het eigenlijke creëren beginnen. Een taak die we met passie en gedrevenheid uitvoeren om een juweel tevoorschijn te toveren dat aan al uw wensen en vereisten voldoet. Nergens anders vindt u juweliers die zo meegaan in uw verhaal en die juwelen maakt die de stempel van de ontwerper in combinatie met de smaak en de ideeën van aanvrager met zich meedragen. Een ijzersterke combinatie die tot op heden de prachtigste juwelen heeft voortgebracht.
Op zoek naar een zilveren, diamanten verlovingsring of juwelen die het hart van je toekomstige verloofde zal veroveren? Of verdient je moeder op haar 50ste verjaardag een schitterende armband, sieraden of edelstenen? Bij Di Amore staan we steeds voor u klaar.
Met hun eigen atelier, zoals de meeste Antwerpse juweliers, staat juwelenhuis Di Amore in de Diamond district je bij voor advies over zilver, goud of diamanten juwelen. Ook voor het laatste nieuws hieromtrent kan je steed terecht bij Di Amore de juwelierszaak. Twijfel niet en breng een bezoek aan onze winkel en bekijk onze volledige collectie. Di Amore ontwerpt ook juwelen voor heren zoals verlovingsringen. Ook handgemaakte ringen en 18k verlovings ringen kan je bij ons kopen. Trouwringen laten graveren of op maat maken is ook mogelijk.

Diamanten & juwelen van Di Amore in 2018 Antwerpen.