Diamanten verlovingsring

diamanten ring antwerpen

Als je op zoek bent naar een diamanten verlovingsring, dan ben je op diamore.be aan het juiste adres. Wanneer je je wilt verloven, is het natuurlijk essentieel dat je de juiste verlovingsring kunt vinden voor jouw partner. Daarom heb jij bij Di Amore keuze uit een heleboel verschillende verlovingsringen. Op de website kun je een duidelijk overzicht vinden van de vele soorten ringen die Di Amore aanbiedt. Voorbeelden daarvan zijn diamanten ringen. Een ring verloving met een diamantenring is de perfecte manier om jouw partner te verrassen. Behalve de diamantenring heeft Di Amore nog veel meer ringen te bieden. Zo heb je bijvoorbeeld ook nog de witgoud verlovingsring, de zilveren ring, de klassieke verlovingsring, en er zijn nog veel meer varianten. Waar je dus ook naar op zoek bent, bij Di Amore kun je zeker slagen.

Verlovingsring kopen

verlovingsring kopen

Wil jij een verlovingsring kopen in Antwerpen? Dan ben je bij Juwelier Di Amore dus aan het juiste adres. De ringenzaak is gevestigd in Antwerpen, zodat je de winkel makkelijk kunt bereiken om eens rond te kijken of om vragen te stellen. Deze vragen zullen waarschijnlijk vooral gaan over de verlovingsring prijzen. Deze prijzen kunnen namelijk heel erg verschillen. Uiteraard kun je kiezen voor een hele dure ring, maar als je dat niet nodig vindt, is het ook mogelijk om een wat goedkopere ring te kopen.

Prijs van een verlovingsring

goedkope verlovingsring

De verlovingsring prijs hangt namelijk heel erg af van het materiaal en de manier waarop de ring gemaakt is. Voor een kleinere prijs zal je een iets minder uitgebreid versierde ring krijgen, maar dat wil niet zeggen dat deze ringen niet mooi zijn. Veel mensen houden juist van een wat simpelere ring. De prijs van jouw verlovingsring hangt dus volledig af van je eigen voorkeur. Wat je budget ook is, je zult bij Di Amore altijd een ring kunnen vinden die daarbinnen valt. Zo hoef je je dus geen zorgen te maken over het geld, wanneer je bij Di Amore komt kijken. Om je een idee te geven van de verschillende ringen die je kunt kopen, staan er hieronder een aantal opgenoemd. Dit zijn onder andere de klassieke verlovingsring, de ring van witgoud, diamant, zilver, of goud diamant, en dan kun je uiteraard ook nog een set kopen van een verlovingsring en een trouwring tegelijk.

Verlovingsring kopen in Antwerpen

verlovingsring kopen antwerpen

Als je in de buurt van Antwerpen woont, dan is het verstandig om je verlovingsring in deze regio te kopen. Zo hoef je niet ver te reizen en weet je zeker dat je de medewerkers snel kunt bereiken, mocht er iets mis zijn gegaan. Di Amore zit gevestigd in Antwerpen en is dus ideaal als je een trouwring wilt kopen. Je kunt Di Amore vinden aan de Hoveniersstraat 13/28. Maar als je geen tijd hebt om naar de fysieke winkel te gaan, dan kun je de medewerkers van Di Amore uiteraard ook bereiken via de email of de telefoon. Deze gegevens kun je, samen met nog veel meer, allemaal vinden op de website. Je hoeft dan alleen maar te zoeken naar ‘contact’.

Veranderingen in het design

verlovingsringen goud

Di Amore wil er zeker van zijn dat al haar klanten hun perfecte ring kunnen vinden. Daarom is het bij deze winkel ook mogelijk om een aantal aanpassingen te laten maken in het design van een ring. Stel dat je een prachtige ring gevonden hebt, maar je wilt toch graag nog één klein dingetje veranderen? Dan moet je bij Di Amore zijn. Als je contact opneemt met de medewerkers van Di Amore, dan kun je heel duidelijk jouw wensen uitleggen. Vervolgens wordt jouw ideale ring gemaakt zonder dat je daar extra voor hoeft te betalen.

Klassieke verlovingsring

klassieke verlovingsring

De klassieke verlovingsring is verreweg de meest geliefde verlovingsring die je kunt aanschaffen. Een klassieke verlovingsring bestaat meestal uit een simpele ring met een prachtige diamant. De ring kan versierd zijn met een diamant in de maat die jij maar wilt. Wil je liever een kleine, subtiele diamant, dan is dat mogelijk. Maar ook als je een grotere diamant wilt, is de klassieke verlovingsring dé oplossing. De ring zelf kun je krijgen in platinum, 18ct wit, rozegoud, of geel. Als je niet zeker weet welke ring je het beste kunt kopen, dan kun je simpelweg de medewerkers van Di Amore contacteren.

Witgoud verlovingsring

verlovingsringen witgoud

Ook kun je bij Di Amore allerlei mooie witgouden ringen aanschaffen. Witgoud is een soort legering van palladium of nikkel met goud. Witgoud lijkt qua kleur erg op zilver of platinum. Het is daarom een erg populaire materiaalsoort voor een verlovingsring. Witgoud geeft een elegante en chique uitstraling aan de ring. In tegenstelling tot echt goud schreeuwt witgoud niet om aandacht, maar is het bescheiden en toch opvallend. De prijs van witgoud is afhankelijk van een aantal factoren.

Prijs van witgoud diamanten verlovingsringen

ring diamant witgoud

Witgoud hoeft niet per se goedkoper te zijn dan echt goud. Dat komt omdat witgoud door mensen gemaakt moet worden, terwijl goud alleen in de juiste vorm moet worden geslepen. Het kost dus veel meer handelingen om een ring van witgoud te maken dan om een ring van echt goud te maken. Populaire combinaties van verlovingsringen waar witgoud in wordt gebruikt, zijn bijvoorbeeld diamanten verlovingsringen in witgoud. Bij zulke ringen houd je én het elegante van een witgouden ring, én voeg je daar het schitterende aspect van een diamant aan toe. Op deze manier kun je dus met witgoud prachtige ringen creëren.

Verlovingsring met diamant

diamanten verlovingsring

De mooiste verlovingsringen blijven toch wel de ringen met een diamant. Hoewel alle andere ringen uiteraard hun eigen kwaliteiten hebben, blijft er toch iets klassieks, iets onbeschrijflijks, aan een ring met een echte diamant. Je kunt een diamant combineren met allerlei soorten ringen. Zo kun je bij voorbeeld een verlovingsring met diamant in het zilver kiezen. Zo kunnen jij en je partner genieten van het stralende van de diamant én het tijdloze van het zilver. Maar je kunt ook kiezen voor elke andere mogelijke combinatie: bijvoorbeeld een gouden ring met een diamant, of juist een witgouden ring met een diamant. Ook een volledige diamanten ring is natuurlijk een optie.

Verlovingsring trouwring set

verlovingsringen set

Nadat jij en je partner zijn verloofd, moeten er natuurlijk trouwringen aangeschaft worden. Maar als je al zo’n prachtige verlovingsring hebt gekocht voor je partner, zou het eigenlijk zonde zijn als hij of zij deze ring na de bruiloft niet meer zal dragen. Daarom kun je ook een verlovingsringen set kopen. Met zo’n set krijg je niet alleen de verlovingsring, maar ook nog een extra ring die complementair is aan de verlovingsring. Zo hoef je niet nog aparte trouwringen te kopen.

Verlovingsring goud diamant

verlovingsring witgoud diamant

Een ander voorbeeld van een mooie verlovingsring is die van goud met een diamant erop. Goud is een heel klassiek, warm element dat jouw ring een mooie uitstraling zal geven. Veel mensen kiezen liever voor een gouden ring dan voor een platinum, witgouden, of zilveren ring. De voornaamste reden daarvoor is natuurlijk de kleur. Goud is levendiger dan de wittere metalen. En hoe kan je jouw gouden verlovingsring nou nog perfecter afmaken dan met een diamant?

Verlovingsring zilver

verlovingsring zilver

Behalve de hiervoor genoemde materialen kun je natuurlijk ook nog een verlovingsring van zilver kiezen. Zilver is een mooi, elegant metaal dat de hand van jouw partner voor altijd zal sieren. Bij Di Amore kun je een groot aanbod aan zilveren verlovingsringen vinden. Zo weet je zeker dat je genoeg keuze hebt. Een zilveren ring kun je uiteraard ook met een diamant combineren. Maar je kunt ook kiezen voor een smaragd of een andere edelsteen. Bij Di Amore kun je namelijk ook zelf ringen samenstellen.

Verlovingsring online

verlovingsring goedkoop

Als je liever niet helemaal naar Antwerpen wil reizen om te kijken naar verlovingsringen, dan kun je uiteraard ook online het aanbod van Di Amore vinden. Op de website, diamore.be, kun je een heleboel foto’s vinden van de verschillende ringen die Di Amore aanbiedt. Ook kun je voor elke ring informatie vinden over het materiaal en de manier waarop de ring gemaakt is. En als je vragen hebt, kun je gewoon een medewerker contacteren. Zo hoef je dus niet ver te reizen als je een ring uit wilt zoeken en je niet in de buurt van Antwerpen woont.

 Geschikte verlovingsring online zoeken

verlovingsring diamant goud

Als je je wilt verloven, hoe pak je dat dan aan? Uiteraard heb je er een ring voor nodig. Een goede eerste stap is dus het zoeken naar een geschikte verlovingsring. Dit kan onder andere een trouwring diamant zijn. Als je kiest voor een diamanten verlovingsring, dan kan je partner eigenlijk vrijwel geen nee meer zeggen. Een verlovingsring diamant zal heel elegant staan aan de hand van jouw partner. Zodra je jouw ideale verlovingsring hebt gevonden, wordt het natuurlijk tijd voor de definitieve aanschaf. Hieronder kun je een aantal tips vinden om ervoor te zorgen dat jouw verloving precies zo zal gaan als jij wilt. Ook kun je meer informatie vinden over de verschillende soorten ringen en hun prijzen.

Aanschaf diamantenring

diamanten uit antwerpen

Als je geïnteresseerd bent in de aanschaf van een diamantenring, dan wil je waarschijnlijk wel graag de prijs diamant per karaat weten. Helaas is het niet makkelijk om de prijs van een diamant te bepalen. Op het internet kun je een heleboel verschillende websites vinden die dit proberen uit te leggen. Het ligt heel erg aan de vorm en de detaillering van de diamant. Wel kun je bij Di Amore ook losse diamanten kopen. Zo is het wat makkelijker om de precieze prijs van een diamant te bepalen. Je kunt bij Di Amore al prachtige diamanten kopen vanaf 500 euro. Deze diamanten zijn veelal geslepen in de vorm van een briljant, maar ook andere vormen zijn te vinden. Zo zijn er ook de peervormige diamanten en de smaragdvormige diamanten. Als je graag een losse diamant wilt kopen om jouw partner mee te verrassen, of een losse diamant wilt combineren met een aparte ring, dan is dit zeker een mogelijkheid bij Di Amore.

Solitair ring witgoud

verlovingsring witgoud goedkoop

Een solitair witgouden ring is misschien wel de elegantste ring die je voor je partner kunt kopen. Zodra je een foto hebt gevonden van dit materiaal, zul je begrijpen waarom. Een solitair witgouden ring glanst als geen ander. Met een heuse diamant zal deze solitaire verlovingsring voor altijd stralen. Als je geïnteresseerd bent in een solitair witgouden ring, kun je eens kijken naar Swarovski ringen. Met een verlovingsring Swarovski zul je jouw partner pas écht laten stralen.

Jouw ideale diamanten verlovingsring 

verlovingsring diamant

In principe kun je dus elke ring die je maar wilt kopen bij Di Amore. Het is dus niet zo dat je keuze gelimiteerd is aan de ringen die je op de website kunt vinden. Bovendien kun je ook een oude ring die je al had laten hermaken of remodelleren. Zo kun je bijvoorbeeld een mooie oude ring die al eeuwen in de familie is omtoveren tot een gloednieuwe verlovingsring. Bij Di Amore kun je dus écht de allerbeste service verwachten tegen een scherpe prijs. Bovendien krijg je bij Di Amore professioneel advies van echte juweliers en kenners. Zo weet je zeker dat je de beste keuze maakt.

 

Tiffany diamanten verlovingsring

tiffany diamanten verlovingsring

Prachtig en besteller van het jaar bij Tiffany. Deze klassieke verlovingsring met diamanten aan de zijkant.
1.72 kaart diamanten. 6 sprong klassieke Tiffany verlovingsring.

Huwelijksaanzoek tips

Iedereen is anders en daarom is het vrijwel onmogelijk om iedereen dezelfde tips voor een huwelijksaanzoek te geven. Een mooie ring is natuurlijk de eerste stap. Maar ook is het belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw partner zich op zijn of haar gemak voelt tijdens het huwelijksaanzoek. Verder hangt een ideaal huwelijksaanzoek heel erg af van jullie eigen voorkeur. Houden jullie van grootse gebaren, dan kun je iets grandioos verzinnen. Maar als je partner het liever klein houdt, dan is een romantisch etentje misschien al wel genoeg. Bij een huwelijksaanzoek is het het allerbelangrijkste dat je je hart volgt.

Namaak diamant

Zit je een beetje krap bij kas, maar wil je je partner wél verrassen met een prachtige ring? Wees niet getreurd. Het is helemaal niet nodig om een echte diamant te kopen om een mooie ring te creëren. Ook namaak diamanten kunnen er namelijk beeldschoon uitzien. Namaak diamanten worden tegenwoordig zo goed gemaakt dat meestal alleen de echte kenners het verschil kunnen zien. Voel je daarom niet verplicht om een echte diamant te kopen. Jouw partner zal ongetwijfeld ook heel blij zijn met een prachtige ring met een namaak diamant.

Contact met Di Amore

Dit kun je bijvoorbeeld doen door een afspraak te maken, maar je kunt ook gewoon bellen naar +32 3 500 06 05. De medewerkers van Di Amore zullen maar wat graag bereid zijn om jou te helpen bij het maken van je keuze. Je wilt er immers zeker van zijn dat je écht de perfecte ring koopt. Gelukkig zijn de medewerkers van Di Amore erg professioneel en hebben ze al vele ringen verkocht. Zo weet je dus zeker dat ze er écht verstand van hebben, en hoef je niet te twijfelen of je wel de juiste verlovingsring koopt.

 

gouden ringen dames 18 karaat

diamanten juwelen antwerpen

verlovingsringen zilver

verlovingsring geelgoud

verlovingsring goud

verlovingsring man

verlovingsring rose goud

verlovingsring swarovski