Beste Diamantair in Antwerpen kiezen

Beste Diamantair in Antwerpen
Antwerpen is de wereldhoofdstad van de diamanthandel. Niet alleen gaat 90% van alle diamanten via Antwerpen, mensen komen van heinde en verre om diamanten en sieraden te kopen bij één van de vele diamantairs in deze stad. De beste diamantair in Antwerpen kiezen is niet eenvoudig. De markt speelt handig in op al deze klanten, die vaak niet kunnen beoordelen of de kwaliteit van de edelstenen goed is. Door te stunten met prijzen en ondermaats slijpwerk te leveren keren veel toeristen huiswaarts met diamanten en sieraden die het geld niet waard zijn. We helpen u graag met het kiezen van de beste diamantair in Antwerpen met de volgende drie tips:

1. Vraag naar een certificaat

Een betrouwbare leverancier zal een certificaat afgeven waar duidelijk op vermeld staat wat het gewicht is, de kwaliteit van de steen en andere informatie over de steen en eventueel ook het sieraad waarin deze aangebracht is. Het is mogelijk om een onafhankelijke certificering aan te vragen. De beste diamantair in Antwerpen heeft niets te verbergen.

2. Uw vragen worden beantwoord

De beste diamantair van Antwerpen bepaalt niet wat voor u de beste keuze is, het personeel stelt de juiste vragen en geeft relevante informatie zodat u zelf de keuze kunt maken. Elke diamant, elk sieraad is maatwerk, elke diamant moet daarom afgestemd zijn op de bezitter.

3. Ervaring en referenties

Vraag gerust naar de ervaring en referenties van de winkel, de slijper en de ontwerper. In de winkel kunt u voorbeelden zien, het personeel kan u precies uitleggen waar de diamanten vandaan komen. De beste diamantair of juwelier Antwerpen staat ook in contact met de beste specialisten in de stad, en staat altijd garant voor kwaliteit. Kom daarom zeker eens langst bij Di Amore