Dé juwelier van Antwerpen

Dé juwelier van Antwerpen
Bij juwelier Di Amore in Antwerpen vindt u de meest bijzondere verlovings- en trouwringen, oorbellen, kettingen en losse diamanten. Net als overigens unieke armbanden en colliers. Bij Di Amore draait alles om de liefde. Di Amore is daarnaast het adres voor ‘resizing’ van uw ring en al evenzeer het adres waar u zelf uw (dus unieke) ring ontwerpt. Uw ontwerp wordt vervolgens in Antwerpen met Zwitserse precisie gemaakt. Daarmee krijgt u een unieke ring, een ring voor een speciale gelegenheid of een ring waarmee u zomaar iemand verrast met niet alleen een ring om de vinger, maar vooral heel veel liefde. Di Amore is simpelweg dé juwelier van Antwerpen.

Van de bron

Dat Di Amore in Antwerpen gevestigd is, is niet zo heel erg verwonderlijk. In de Antwerpse diamantwijk vindt u alleen het allerbeste wat de diamant te bieden heeft. Antwerpen speelt al vanaf de zestiende eeuw een voorname rol in de ontwikkeling van de diamant. Ruim tachtig procent van alle ruwe diamanten van de wereld komt tenminste een keer langs de Diamond Quarter in Antwerpen. Geen wonder dus dat Di Amore juist in dit district – waar in totaal voor meer dan 50 miljoen dollar omgezet wordt- van havenstad Antwerpen gevestigd is. Hier vind je de mooiste diamanten die omdat ze rechtstreeks van de bron komen ook nog eens verrassend aantrekkelijk geprijsd zijn. Bij Di Amore krijgt u heel veel voor relatief weinig.

Unieke ring

Behalve prachtige en unieke kettingen en ringen, biedt de juwelier in Antwerpen heel veel meer. Het aanpassen van de maat van de ring bijvoorbeeld, is toch wel heel bijzonder. Dat geldt ook voor de reparaties aan sieraden die er met de hoogste precisie uitgevoerd worden en zeer ook de reiniging van sieraden net als gedegen en regulier onderhoud. Sieraden blijven mooi dankzij de specialisten van deze bijzondere Antwerpse juwelier. Een ketting of ring van Di Amore is een unieke ring waarvan je nooit meer afstand hoeft te doen. Die je een keer omdoet en nooit meer van uw vinger laat glijden en die indien nodig groter of kleiner gemaakt kan worden.

Verrassend

De collectie trouw- en verlovingsringen, armbanden, kettingen en colliers en losse diamanten is opvallend. Zelfs in het diamantdistrict van Antwerpen. De service die deze juwelier daarnaast biedt, maakt het verschil. In alles staat Di Amore voor kwaliteit en duurzaamheid. Di Amore staat voor passie en liefde, en voor verrassende prijzen voor de meest fantastische sieraden. Wie Antwerpen bezoekt, die kan eigenlijk niet om deze juwelier heen. Want hier haalt u de door u zelf ontworpen ring of laat je je aangenaam verrassen door het enorme en telkens weer verrassende aanbod. Nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan maar eens op de website van de Antwerpse juwelier en lees de ervaringen die klanten met juwelier Di Amore in Antwerpen hebben. Misschien geeft dit u het laatste zetje. En u wilt een ring ontwerpen, maar heeft daar geen beeld bij? De deskundige medewerkers helpen u graag op weg naar uw eigen en dus unieke ring. Een ring waarmee u uw liefde aan iemand anders op unieke wijze toont.