Vijf tips voor een prachtig aanzoek

Wat ben je op een mooi punt van je leven: je hebt je huis en werk op orde en natuurlijk die fijne relatie met de liefde van je leven. Maar je wil meer: je wil de prachtige liefde bezegelen die je hebt. Een behoorlijk belangrijk moment!

Een huwelijksaanzoek is niet zomaar een vraag die je stelt. Je gaat aan je partner vragen of hij of zij voor de rest van zijn of haar leven bij je wil blijven. Het is een van de mooiste vragen die je zult stellen in je leven en dat moet je natuurlijk op een speciale manier doen. Maar waar moet je dan allemaal aan denken? Wij geven verschillende tips voor een aanzoek dat jouw geliefde nooit zal vergeten.

Tip 1: kies een ring die je partner mooi vindt.

Als je niet weet wat voor smaak ringen je partner heeft, kun je het vragen aan familie of vrienden. Zorg er ook voor dat je, op subtiele wijze, achter zijn of haar ringmaat komt. Niets schaamtelijker dan een ring die niet past!

Tip 2: bedenk goed wat je wil zeggen.

Op zo’n spannend moment is het niet gek dat je gaat stamelen. Een manier om dat te voorkomen is om van tevoren te bedenken wat je wil zeggen. Ook kun je het op een briefje schrijven die je erbij kunt pakken als je een black-out krijgt.

Tip 3: laat iemand stiekem foto’s maken van het moment.

Op bruiloften is er natuurlijk altijd een fotograaf aanwezig, maar vaak zijn er geen foto’s te vinden van het aanzoek zelf. Regel dat iemand, op een beschutte plek, foto’s van jullie maakt of een video opneemt. Zo heb je toch een aandenken en het is natuurlijk altijd leuk om terug te zien!

Tip 4: Schakel vrienden en familie in.
Vaak heeft je partner wel aan vrienden of familie vertelt wat hij of zij wil in een aanzoek. Mocht dat niet zo zijn, dan kunnen zij er altijd nog subtiel naar vragen.

Tip 5: zorg voor een originele verstopplek.

Natuurlijk wil je je aanstaande bruid op een originele manier ten huwelijk vragen. Bijvoorbeeld door een bijzondere verstopplaats te kiezen. Heb je inspiratie nodig? Lees hier meer over wat voor originele verstopplek het beste bij jouw geliefde past.

Als je je aan deze vijf tips houdt, moet het helemaal goed komen met het aanzoek. En nu natuurlijk hopen dat hij of zij ja zegt!