Verlovingsringen exclusief

Het is een bijzonder moment in ieders leven; dat moment dat je die zielsverwant hebt gevonden, wanneer je zeker weet dat je niet meer als individu door het leven zal gaan maar als duo. Een verlovingsring mag daarbij uiteraard niet ontbreken, dit is een klassiek symbool om de band tussen twee personen aan de wereld bekend te maken. Het is een moment om te koesteren, daarom is de keuze voor een verlovingsring heel persoonlijk. Met onze verlovingsringen exclusief kun je de perfecte verlovingsring samenstellen waarmee je de unieke band van jullie relatie laat zien.

Verlovingsringen exclusief

Je kunt uiteraard een standaard verlovingsring aanschaffen, wanneer je de ring toch gaat vervangen door een trouwring is het niet nodig om een dure ring te kopen toch? Niet iedereen denkt hier hetzelfde over, voor velen is het moment van de verloving op zijn minst zo belangrijk als het huwelijk dat zal volgen. Waar de bruiloft vooral een bevestiging is van de relatie naar familie en vrienden, is een verloving juist een heel persoonlijk moment, iets wat je voor de rest van je leven zult koesteren. Daarom kiezen steeds meer stellen voor verlovingsringen die exclusief ontworpen zijn voor dit bijzondere moment.

Mogelijkheden bij een exclusieve verlovingsring

Er zijn diverse elementen die je kunt personaliseren met verlovingsringen die exclusief ontworpen zijn voor een aanstaand echtpaar. We zullen de voornaamste twee overwegingen opsommen, neem voor meer advies gerust contact met ons op.

  • Materiaal van de ring: Je bent niet gebonden aan een specifieke kleur of materiaal. Afhankelijk van de wens en het budget kun je de ring geheel naar wens laten samenstellen. Witgoud is de meest populaire keuze, gevolgd door geel goud, rosé goud behoort ook tot de mogelijkheden. Andere materialen worden eveneens gebruikt zoals zilver en platina.
  • Diamant in de ring: Verlovingsringen worden niet voor niets vaak “diamanten ringen” genoemd, de meeste dames kunnen niet zonder een diamant in de ring. De populaire solitair ring heeft één diamant die met een zes klauwen zetting wordt aangebracht. Het formaat is afhankelijk van de wens, er zijn ook personen die kiezen voor een “groeiring”, dan wordt de ring ingeruild voor een groter model.

Verlovingsringen exclusief voor een leven lang samen

Hoewel we hierboven de meest voorkomende materialen en stijlen hebben genoemd, zijn er ook stellen die kiezen voor verlovingsringen die exclusief ontworpen worden op basis van robijn, smaragd of saffier. Ook de ring kan worden verrijkt met meerdere materialen en kleuren. Het is uiteraard mogelijk om de ring ook na het huwelijk te blijven dragen, naast de trouwring. Zo kun je nog langer genieten van een exclusieve verlovingsring!