De meest originele verstopplaats voor haar verlovingsring!

Het is zover, u gaat uw partner ten huwelijk vragen, maar natuurlijk wilt u dat op een originele manier doen. Wanneer gaat u op de knieën en hoe geeft u haar de ring? Een origineel aanzoek vraagt om wat voorbereiding en wij hebben een paar leuke tips hoe u op een leuke manier een origineel huwelijksaanzoek kunt doen. Wat u hiervoor nodig heeft, is natuurlijk een fraaie verlovingsring en een flinke dosis liefde. Dan komt het allemaal wel goed als u de verlovingsring tevoorschijn tovert en zal uw aanstaande bruid waarschijnlijk volmondig ‘ja, ik wil’ zeggen.

Op wat voor een manier u uw partner ten huwelijk vraagt, hangt natuurlijk een klein beetje van de aard van uw vriendin af. Is zij een dierenliefhebster, houdt ze wel van een uitdaging of is het een romantisch type? Het kan ook zijn dat jullie al kinderen hebben en dat u de kinderen bij het aanzoek wilt betrekken. Er zijn mogelijkheden genoeg om er een onvergetelijk aanzoek van te maken.

Het romantische type

Als uw aanstaande huwelijkspartner een romantisch type is, is dineren in een romantisch restaurant met zijn tweetjes natuurlijk altijd erg gezellig. Bezoek vooraf het restaurant en vraag of zij een beetje mee kunnen werken aan het huwelijksaanzoek. U kunt bijvoorbeeld de verlovingsring verstoppen in een doosje met bonbons wat bij de koffie of het toetje op tafel wordt gezet of in een doosje met rode rozenknoppen. Een toetje met sterretjes verhoogd altijd de sfeer en is een mooie begeleiding voor het aanzoek. De verlovingsring in een glas champagne is natuurlijk ook altijd leuk. U kunt vooraf ook een speciaal etiket maken voor een fles wijn die tijdens de avond wordt besteld en daar de verlovingsring aanhangen.
Lees in dit artikel meer over de soorten verlovingsringen die er zijn.

Voor de dierenliefhebster

Misschien hebben jullie al een hond en is uw aanstaande huwelijkspartner helemaal gek op dit dier. Het is dan altijd leuk om het dier bij het aanzoek te betrekken. Maak een heerlijke wandeling met de hond en rijg stiekem de verlovingsring aan de halsband van de hond. Neem ook een picknickmandje mee, met een fles champagne en roep de hond bij u als u de champagne opentrekt. Hebben jullie zelf nog geen dieren, maar zijn de plannen er wel dan kunt u uw partner altijd verrassen met de pup. Als er aan de halsband van de pup een klein envelopje hangt met een ring en de vraag of jullie met elkaar samen door het leven willen gaan, dan zal er best een traantje weggepinkt worden voordat er ja gezegd wordt.

Mamma een aanzoek doen

Als u al kinderen heeft, is het misschien een leuk idee om met het hele gezin ergens naartoe te gaan. De kinderen moeten in eerste instantie wel hun jas aan hebben. Als u op de plek bent gekomen waar u het huwelijksaanzoek wilt doen en alles is gereed, laat dan de kinderen (of kind) hun jas uitdoen en het T-shirt tonen waarop gedrukt staat: ‘wilt u met pappa trouwen?’ of ‘zeg ja tegen pappa’. Het wordt vast een mooie herinnering voor het hele gezin.

Spanning en sensatie en dan…

Wilt u liever iets sensationeler ondernemen om uw partner ten huwelijk te vragen? Maak een luchtballon vaart en vraag het hoog in de lucht. Ga naar een karaoke café en zing daar een toepasselijk lied om haar daarna te vragen in de volle zaak. Of ga parachutespringen en geef de ring in de lucht of als jullie net geland zijn. Neem een introductieduik in het zwembad en zorg dat de ring daar op de bodem ligt in een doosje. Laat de instructeur haar de opdracht geven om het doosje op te duiken. Huur een metaaldetector en begraaf de verlovingsring in de tuin.
Genoeg ideeën dus om er een bijzonder aanzoek van te maken.