Diamanten verlovingsringen in witgoud

Ringen kopen doen we allemaal op verschillende leeftijden. Velen zullen zijn of haar eerste ring nog herinneren en verschillende keren een ring cadeau gedaan hebben. Dat waren waarschijnlijk geen ringen met diamanten. Op het moment dat de fase van een verloving eraan komt gaan ook de gedachten komen omtrent een verlovingsring. Een verlovingsring onderscheidt zich natuurlijk heel duidelijk van alle andere ringen. Waar droom je over als het gaat om deze ring kopen? Heb je al een specifiek beeld van verschillende verlovingsringen waarin misschien witgoud, diamant en blauw een rol spelen? Is het een verlovingsring die past bij de andere ringen en juwelen die jouw partner al draagt? Het is de ring der ringen. Een ring kopen met zoveel gevoel heb je waarschijnlijk dan nog niet eerder gedaan. Verlovingsringen brengen iets magisch met zich mee. Een zoektocht met een witgouden, diamanten randje.

Ringen in alle soorten en maten: witgoud en diamant

Natuurlijk is het beginpunt de maat. Jouw partner moet de ring wel passen. Hiervoor neem je waarschijnlijk een ring mee van je partner of misschien weet je zijn/haar ringmaat al. Dan is de volgende stap: de smaak. Houden jij en je partner van hetzelfde? Er is een hele wereld aan ringen. En verlovingsringen. Diamanten in allerlei maten. Om daar dé verlovingsring uit te kiezen vergt concentratie en moed. Want het is ook spannend om een verlovingsring uit te kiezen zonder dat je partner erbij is om te bevestigen. Als het goed is weet jij vanbinnen of je het binnen de verlovingsringen in de hoek van de witgouden ringen, of ringen met een steen in het blauw, in de diamanten, of zelfs de witgouden diamanten ringen zult moeten zoeken. Het is algemeen bekend dat vrouwen warmlopen van witgoud en diamant en bij een diamanten verlovingsring zal zij waarschijnlijk naar adem happen.

Hoe kies je nou het beste de witgouden verlovingsring?

Met witgoud en diamant zit je eigenlijk altijd goed. Witgouden exemplaren zijn populair als verlovingsring. Natuurlijk zijn er dan nog steeds vele soorten ringen en diamanten waar je uit zult kunnen kiezen. Een witgouden keuze is er te maken. Maar bedenk dat net als bij de aanschaf van andere juwelen het vooral een gevoelskwestie is. Luister dus vooral naar jouw eigen ´diamanten´ gevoel. Jij voelt zelf of een kleine of grote diamant op prijs wordt gesteld, hoe een bepaalde witgouden ring bij haar huidskleur zal tonen, en of het van alle verlovingsringen de mooiste verlovingsring is die je ziet. Maak bijvoorbeeld een beeld van de witgouden diamanten verlovingsring die je in je handen hebt en hoe je deze om de vinger van je partner schuift. Hoe voelt dat? Als je twijfelt, en denkt dat de diamant toch aan de kleine kant is, schroom niet en ga voor een grotere diamant. Diamanten koop je niet dagelijks, dus als je diamanten gaat kopen doe het dan goed. En witgouden basis, witgouden diamanten, witgoud hier, witgoud daar, de ringen zullen je werkelijk duizelen. En de prijzen misschien ook wel, maar vergeet niet: als je verloofd, dan is dat witgoud waard! Op een verlovingsring bespaar je niet.

De perfecte verlovingsring

En dan ineens sta je daar met de witgouden diamanten verlovingsring in je handen en weet je dat deze diamanten verlovingsring niet zomaar wat witgoud en diamant is. Het is de verlovingsring waar je naar op zoek was. Al het witgoud van de andere verlovingsringen verbleekt bij de diamanten verlovingsring in witgoud in je hand. Je had in eerste instantie niet eens aan een witgouden ring gedacht. Want witgouden ringen zijn een speciaal, met een diamant erop is het een diamanten verlovingsring. Een witgouden passend exemplaar. je bent geslaagd en je hart maakt een sprongetje.