Hoe vraagt u haar in de winter ten huwelijk?

Je bent er al helemaal aan uit dat je je geliefde ten huwelijk wil vragen en uiteraard liefst op de meest romantische en overweldigende manier. Geen enkele moeite is teveel en geen enkele uitdaging te groot. Je wil immers dat ze volmondig ja zegt en onder de indruk is van het aanzoek dat je haar doet. Het uiteindelijke doel is dat zij zich uitverkoren en speciaal voelt en dat ze dat gevoel nog heel lang meedraagt.
Plan je je huwelijksaanzoek tijdens de wintermaanden dan zie je dit misschien als een nadeel maar dat hoeft het zeker niet te zijn, integendeel. De winter is een uitgelezen moment voor een super romantisch aanzoek die baadt in sfeer en gezelligheid.

Wat dacht je van een huwelijksaanzoek op één van de talrijke kerstmarkten?

Stel het je voor… je plant samen een uitstapje naar een gezellige kerstmarkt met zijn typische sfeer en veel volk. De kou, de lichtjes, de muziek,… ideaal moment om je haar ring te geven en haar ten huwelijk te vragen. Wees er maar zeker van dat ze dat zeker niet zal verwachten. Bovendien hebben jullie onmiddellijk een heleboel getuigen van jullie verbintenis.

Een huwelijksaanzoek bovenop een besneeuwde bergtop

Een ander leuk winteridee is een reisje wintersport te boeken. Hoe speciaal zou het niet zijn haar helemaal bovenaan een bergtop omring door besneeuwde vlaktes een fonkelende verlovingsring te kunnen aanbieden. Succes gegarandeerd lijkt mij.

Een winters kustlandschap

Een uitstapje naar zee op een mooie manier afronden is ook een aanrader. Tijdens de wintermaanden kan het landschap aan zee zo mooi en adembenemend zijn dat de sfeer onmiddellijk goed zit voor een huwelijksaanzoek. Op het strand op de knie gaan en haar de mooiste verlovingsring ooit aan de vinger kunnen schuiven. Of na een lange koude strandwandeling haar in een gezellig etablissement vragen of ze voor altijd aan je zijde wil blijven staan. Kan het nog romantischer?

Een weekendje weg met vrienden of familie

Heb je liever dat je vrienden of familie getuige zijn van jullie moment? Een chalet boeken met iedereen en tijdens een moment waarop jullie allemaal samen zijn met een hapje en een drankje bij een knisperend haardvuur vraag je haar ten huwelijk. Ook voor jullie vrienden en familie is dit een mooie gelegenheid die ze kunnen meebeleven.

Je ziet, geen warme temperaturen, cocktails en exotische stranden nodig om van je huwelijksaanzoek een geslaagde herinnering te maken. De wintermaanden hebben zovele voordelen die het geheel net dat ietsje extra geven.
Zorg voor een mooie locatie, bereid het aanzoek voor, kies de perfecte ring en laat haar stralen op haar moment.
Na dit allemaal gelezen te hebben ben je er vast en zeker van overtuigd dat er geen beter moment is voor het ultieme aanzoek dan tijdens de gezellige wintermaanden. Jullie mooie verdere toekomst zal alvast op een speciale en originele manier beginnen en de eerste stap in de voorbereiding naar een bruisend huwelijk is hiermee al gezet. Veel succes jullie beiden en proost op een fantastische toekomst vol geluk en mooie momenten.