Diamanten juwelen Antwerpen

diamanten juwelen antwerpen

“Diamonds are a girl’s best friend”, dat is bekend. Het is ook bekend dat u voor de beste diamanten juwelen in Antwerpen moet zijn. Hier vindt u het grootste aanbod en de laagste diamant prijzen. U kunt kiezen om alleen de edelsteen te kopen, u kunt ook diamanten laten inleggen in prachtige sieraden. Wat maakt diamanten kopen in Antwerpen zo bijzonder?

Diamanten uit Antwerpen zijn goedkoper

diamanten uit antwerpen

Laten we voorop stellen dat diamanten juwelen in Antwerpen meestal goedkoper zijn dan elders. Dat ligt voor de hand, immers gaat 80 procent van alle diamanten in de wereld via Antwerpen. Hier is het centrum van de diamant handel, en hier vindt u de hoogste kwaliteit diamanten aan de laagste prijzen.

Diamantslijpers in Antwerpen zijn beter

Oorspronkelijk kwamen diamanten juwelen niet uit Antwerpen maar uit Brugge. Dankzij de haven van Antwerpen groeide deze stad uit tot de wereldstad die het nu is. De beste diamantslijpers uit de wereld zijn hier te vinden. In Amsterdam werden pogingen ondernomen Antwerpen van de troon te stoten, maar dat was tevergeefs.

Diamanten juwelen Antwerpen in sieraden

U hoeft niet alleen de edelsteen in Antwerpen te kopen, u kunt deze ook laten verwerken in prachtige sieraden. Bijvoorbeeld in een trouwring, in oorbellen of als prachtig halssieraad. Diamanten verwerkt in platina of goud zijn sieraden voor het leven.

Kom ook naar deze beroemde stad en ontdek zelf de letterlijk schitterende pracht van diamanten juwelen in Antwerpen. U zult verbaasd staan over de lage prijzen van de hoge kwaliteit edelstenen en sieraden.

Breng zeker een bezoek aan juwelier Di Amore voor de mooiste diamanten.