Diamanten ringen in witgoud

Ringen van witgoud met diamant voor uw verloving

Gaat u zich binnenkort verloven en bent u hiervoor op zoek naar een witgouden, diamanten ring of fraaie gouden ringen met een diamant of diamanten? Di Amore heeft altijd de ringen met diamanten die u zoekt. Van een witgouden of gouden ring met één diamant of een edelsteen tot een exemplaar van witgoud en met meerdere diamanten. Kies u liever voor witgouden of gouden diamanten ringen van geelgoud met meerdere diamanten of één sprankelende diamant? Ook dat is bij Juwelier Di Amore in Antwerpen mogelijk. We zijn er zeker van dat u bij ons altijd slaagt voor juwelen als witgouden diamanten ringen, gouden diamanten ring of diamanten ringen met witgoud en die u zoekt.

De keuze maken voor een diamanten ring of diamanten ringen in witgoud

Steeds vaker kiezen koppels voor hun verlovingsring voor een witgouden ring. De diamanten ring van witgoud combineert namelijk heel mooi met edelsteen in eender welke kleur. Evenwel blijft de combinatie van de gouden of witgouden ring met één of meerdere diamanten wel heel prachtig. In de collectie van Di Amore vindt u de fraaiste diamanten ringen van witgoud in vele stijlen, dessins en uitvoeringen. Zo zit er altijd een gouden ring, witgouden ring, diamanten ring of witgouden diamanten ring bij die geheel bij uw wensen aansluit. Daarnaast bieden we u tevens maatwerk gouden of witgouden diamanten juwelen van onder meer witgoud met diamanten, één diamant of edelsteen. Op deze manier kunt u de gouden of witgouden diamanten ring van uw dromen laten creëren.

Diamanten ring van witgoud

Witgoud en dus ook uw witgouden ring of witgouden diamanten ring wordt gemaakt van een mix van geelgoud, zilver en nikkel. Een witgouden ring heeft dus een heel andere uitstraling dan de standaard gouden ring. Het nikkelpercentage is bij de gouden diamanten ring en witgouden, diamanten ringen van Di Amore altijd zeer laag. Heeft u een nikkelallergie? Kies dan altijd voor nikkelvrije witgouden ringen, een witgouden diamanten ring, een diamanten ring of diamanten ringen van witgoud.

Onderhoud gouden en witgouden diamanten ringen

Diamant is de hardste edelsteen die er bestaat en een diamant kan hierdoor eenvoudig een andere diamant of diamanten beschadigen. Houdt witgouden of gouden ring met diamant of diamanten daarom altijd apart. Als u hem niet draagt kunt u de witgouden, witgouden diamanten of gouden ring met diamant of diamanten het beste bewaren in het originele doosje. Meer weten of onderhoud aan uw diamanten ringen in witgoud, verlovingsring in witgoud met diamanten of ander witgouden sieraad ? Vraag het ons gerust!