Diamanten ring Antwerpen

Ringen zijn er in alle vormen en maten, toch is de diamanten ring nog steeds het neusje van de zalm als het op exclusieve ringen aankomt. Vele ringen hebben geprobeerd de schoonheid van deze juweeltjes te evenaren, maar nooit zijn ze erin geslaagd om de schitterende schakeringen van een diamanten ring Antwerpen te evenaren. Inderdaad, het woord Antwerpen, wordt vaak in één adem met diamant uitgesproken. De stad aan de Stroom is dan ook de bakermat van de diamanthandel. Nergens ter wereld vind je zoveel ruwe en bewerkte diamanten en nergens ter wereld is de keuze dan ook zo ruim als u op zoek bent naar een diamanten ring Antwerpen.

De diamanten ring Antwerpen van uw dromen

Voor een fijne selectie aan allerhande vormen van de ring diamant witgoud moet u zonder enige twijfel bij de gerenommeerde Antwerpse juwelier en ontwerper Di Amore zijn. Verlovingsringen, trouwringen, vriendschapsringen of gewoon een ring omdat u het verdient… duizenden kostbare diamanten staan ter beschikking om in de mooiste diamanten ring Antwerpen gegoten te worden. In combinatie met platina, geel goud, wit goud en zelfs rood goud vormt de diamant de basis van een ongeëvenaarde diamanten trouwring!

Uw ontwerp en onze diamant… de ideale mix

Zeggen de ringen in de uitgebreide collectie van Di Amore, juwelier Antwerpen, u niet echt iets, aarzel dan zeker niet om uw eigen ontwerp aan de designers voor te stellen. Een diamanten ring Antwerpen wordt immers steeds vaker op maat gemaakt. Zo krijgt uw ring een persoonlijke touch en draagt u echt iets waar u zelf voor gekozen en zelf mee aan gewerkt heeft. Een op maat gemaakte diamanten ring Antwerpen hoeft trouwens niet duur te zijn. Een vrijblijvende offerte bij Di Amore zal dit meteen duidelijk maken. Met uw ontwerp, onze diamant en onze passie smeden we een juweel dat zijn gelijke niet kent!